Ah – skal på camping. Dette er den ideelle tiden for par eller familier for å få litt ro. Camping er en fin måte å sette pris på utendørs, men det er mye å lære. Følgende råd kan hjelpe deg med å planlegge din neste campingtur ordentlig.

Sørg for at soveposen du tar med camping er riktig for været. Ikke ta ut en tung sovepose om sommeren, det kan få deg til å svette og være ubehagelig hele natten. På den annen side vil du ikke ha en lett sommersovepose hvis du skal være ute i de kalde temperaturene om vinteren. Uten beskyttelse risikerer du å utvikle hypotermi.

Slå opp aktiviteter du skal delta på før du kommer til reisemålet. Dette vil tillate deg å se etter tilbud som kan tilbys. Det vil også hjelpe deg med å være mer forberedt når du faktisk kommer til destinasjonen. Du kan finne stier som kan passe for alle i familien din eller restauranter du vil like.

Når du pakker til campingeventyret ditt, må du bare pakke det du trenger til måltider. Hvis du er på campingplassen, må maten forbli kald så den ikke ødelegges. Hvis du er på sporet, kan ekstra eller overflødig mat være en belastning. Hvis du pakker akkurat nok mat for tiden du er på stien, vil du ikke bli tynget av overvekt.

Ta alltid med et fullt utstyrt førstehjelpssett når du drar ut på en campingtur. Du kan sette sammen ditt eget sett med bandasjer, gasbind, pinsett, saks, antibakteriell krem ​​og antiseptiske servietter i en solid beholder. Du kan også kjøpe et av de mange gode ferdige settene for å spare tid.

En Frisbee gir utmerket støtte under papirplater, og kan unngå vanlig camping søl og slipp! Ta så mange av dem som du har rundt ditt hjem eller hage, eller hent noen i din lokale dollar-type butikk. De stabeles enkelt for enkel, plassbesparende pakking og er enormt hjelpsomme med de små måltidene.

Hvis du camping med familien din, kan du prøve å finne campingplasser som er kjæledyrvennlige. Dette er en flott måte for deg å få dyrene dine ut i frisk luft. Barna dine vil gjerne ha dyrene dine med deg, så det kan være en flott opplevelse for dere alle.

Når du går på camping, må du huske på noen andre aktiviteter enn bare… “camping”. Campingopplevelsen er beriket med fotturer, svømming, utforskning og sånt. Sørg for å delta i noen av disse andre aktivitetene, slik at du får den fulleste campingopplevelsen du noen gang har hatt.

På camping liker de fleste å slappe av rundt et bål. For å forhindre at brannen din blir ute av kontroll, bør du inkludere noen få sikkerhetsrutiner. Først og fremst må du bygge ilden din bort fra busker og trær, slik at gnister fra brannen din ikke starter en skogbrann. Du vil også bruke en sirkel av steiner til å inneholde bålet ditt. Ikke la brannen være uten tilsyn. Før du forlater campingplassen, må du kontrollere at bålet ditt er helt slukket og at det ikke er noen varme gløder igjen.

Camping er en populær ting å gjøre på ferie, men hvis det ikke er godt planlagt, kan det bli en katastrofe. Artikkelen ovenfor har gitt deg alle rådene du trenger for å sikre at din neste campingtur blir hyggelig.

Enjoy Yourself While Camping