Camping: Hvordan Ha Det Gøy Med Det

Folk i alle aldre nyter spenningen av et campingeventyr. Men det er viktig å ha grunnleggende kunnskap om camping for å sikre en trygg og minneverdig tur. Vurder tipsene som følger for bruk under din neste campingtur.

De store, fargerike plast lagring skuffer gjøre gode steder å lagre og organisere alle dine camping Gear. Mens hjemme, holde den i et skap eller garasjen og rett før du drar på camping tur, pop den i bagasjerommet. Det bør holde alt lufttett, tørt og lett tilgjengelig.

Mens du har denne visjonen om en morsom camping tur, mange ganger skraper og kutt bare synes å komme med all den moroa. Pass på at du tar en førstehjelps pakke med deg inn i naturen fordi ulykker bare skjer, og det er alltid bedre å være trygg enn Sorry. Forhåpentligvis vil det bli pakket trygt bort, men du vil ha fred i sinnet at du er forberedt hvis noe skjer.

Spesielt, hvis du har barn, må du vurdere hva du skal gjøre hvis du har dårlig vær en dag. Samle sammen noen forsyninger for å ha på hånden i tilfelle du trenger å bo i teltet. Ta med et brettspill, spille doh og kunst forsyninger. Ikke la familiemedlemmer berøre disse elementene før det regner, slik at de ikke mister sin appell.

Hvis du er camping og været begynner å stige betydelig, snakke kjølere som du har med deg og sette dem et sted i skyggen. Det vil også bidra til å holde dem dekket med noen form for presenning. Dette vil holde temperaturen inne i kjøleren fra å stige for mye.

En frisbee gir utmerket støtte under papir plater, og kan unngå vanlig camping søl og fall! Grab så mange av dem som du har rundt hjemmet eller verftet, eller plukke opp noen på din lokale dollar-type butikk. De beleilig stabel for enkel, plassbesparende pakking og er enormt nyttig med litt ens måltider.

Når camping, periodisk gjøre en hake sjekk. Se etter noen brune eller svarte flekker som nettopp har dukket opp på huden din. Flått feste seg til huden uten å forårsake for mye av en forstyrrelse, så pass på å sjekke deg selv og dine følgesvenner for flått etter å ha tilbrakt tid camping utendørs.

Mange mennesker er avskrekket fra camping fordi de må sove på bakken, men du trenger ikke å være ubehagelig når du går camping. Innom den lokale stoffet butikken og kjøpe noen billig Pool flyter. Disse er langt mer komfortable enn bakken for å sove på, og vil holde deg høy og tørr også.

Når barna er i din camping fest, er det viktig å la dem få vite hva reglene er så snart du kommer dit. De må ha strenge retningslinjer for å følge, eller de kan bli skadet eller irritere andre. For eksempel snakke med dem om skriking og hvordan deres stemmer kan forstyrre andre. Det er mye vanskeligere å håndheve regler etter at du har vært der i noen dager, så kom i gang tidlig.

Camping er noe som mange mennesker virkelig elsker. Camping know-how er noe som må læres hvis du skal virkelig nyte tiden tilbringe ute i naturen. Det er å håpe at denne artikkelen har gitt deg den informasjonen du trenger for å ha en vellykket tur.